background

Tuesday, 8 March 2011

I think i need to tell you this,but how?

     Camne kite nk bagitahu kat org tu yg kite x selesa ngan care die?? adoi, pening.dah lame nk ckp tapi kesian plk,kang mane tahu x nk kawan lak.bukan la benci sbnrnye,cume x berkenan la care die.nk kate desperate tu cm ade je.knp la nk jadi diri org lain utk berkawan??lagi satu,knp lak nk tukar sleng bler msj,lagi la aku x faham!!!kalo aku x layan kang,kate sombong,bler layan lak,aku lak x suke..PENING!!macam x tahu taktik la,ni mcm serbu je,x suke la asyik nk tny bende same.cube la kwn dulu.maaf kawan,kalo cm ni teros,aku pon x pasti la aku nk tegor ko ke x???
                            

1 comment:

  1. if s/he still doesn't change.just ignore her/him.

    ReplyDelete